maanantai 28. lokakuuta 2013

Feta - perunasalaatti

 
 
 
n. 400g kiinteitä perunoita
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
0.5 dl kasvislientä
1 tl vihreää pestokastiketta
suolaa
mustapippuria
 
rucolaa
paprikaa
fetakuutioita
punasipulia
jalapenoa
maissilastuja
mustapippuria
 
 
Keitä, jäähdytä, kuori ja kuutioi perunat. Sekoita oliiviöljy, kasvisliemi, pesto ja valkoviinietikka, suola ja pippuri ja lisää perunoiden sekaan. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia.
 
Lisää perunoiden sekaan rucola ja suikaloitu paprika ja kaada tarjoiluastialle. Päälle fetakuutioita, punasipulia ja jalapenoja. Ripaus mustapippuria ja reunoille maissilastut. Ja eikun herkuttelemaan :)
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti